Lysbro Plejecenters Venner

Lysbro Plejecenter

Lysbro Plejecenters Venner

Lysbros Venner byder på god fornøjelig underholdning for Lysbro Plejecenters beboere, deres pårørende, venner og medlemmer af foreningen og alle som har lyst til en glad aften.

Vi vil med foreningens arrangementer give beboerne mulighed for at »gå i byen« på plejehjemmet. Derfor omdanner vi hver måned cafeen på plejecenteret til et »Gå i byen sted«. Det vil sige et sted, hvor der er god underholdning, hvor der kan købes kaffe, brød, øl og vand. Et sted hvor man hygger sig med hinanden, hvad enten man kommer som beboer eller gæst udefra. Det er såvel beboere på plejehjemmet, folk fra området og fra hele kommunen, der kommer til disse arrangementer. Lysbros Venner byder dig velkommen til at deltage i vores arrangementer.

Du kan blive medlem af foreningen for blot 100 kr. pr. år.

Alle beboere på Lysbro Plejecenter er kontingent og entrefri medlemmer.

Foreningens midler stammer fra kontingenter, tilskud fra Silkeborg Kommune, sponsorer, annonceindtægter, gaver og entre indtægter fra få arrangementer.

Ønsker du at støtte Lysbros Venner kan beløb indsættes på konto: 7840–1145160

Bestyrelsen:

Formand: Nina Bardram 24 64 33 39  nina@lysaa.dk

Kasserer: Anny Mehlsen 30 93 47 02  

Hans Christian Pedersen 86 82 87 87

Betty Christensen 86 81 10 73

Norma Nordahl  86 80 08 18

Hent årets program:

Program for Lysbros Venner 2017
Program for Lysbros Venner 2016
Program for Lysbros Venner 2015
Program for Lysbros Venner 2014

Taxa - tilbud om kørsel til vore arrangementer:

Kender du nogen der sidder derhjemme, som kunne tænke sig en glad aften på Lysbro Plejecenter - men som ikke er i stand til selv at komme frem - så kontakt Nina på telefon 24 64 33 39 og vi kan muligvis finde en kørselsordning.

Silkeborg kommune bakker op om vores arrangementer, idet de er med til at give mulighed for at blive hentet på hjem adressen - og kørt retur igen for et beskedent beløb. Man skal dog være i stand til selv at komme ind og ud af taxaen.